Ett verktyg för alla dina drivrutinsbehov: OneSafe Driver Manager är en professionell drivrutinshanterare som kommer att:
Image 1
Säkerhetskopiera, återställa och uppdatera dina drivrutiner
Image 2
Identifiera och uppdatera inaktuella drivrutiner på din dator
Image 3
Säkerhetskopiera din drivrutin
Image 4
Säkerhetskopiera snabbt alla dina drivrutiner
Optimera dina enheter

Optimera dina enheter

Tillverkare uppdaterar ständigt sina produkter för att lösa problem eller för att förbättra funktionen. Genom regelbundna genomsökningar av datorn med OneSafe Driver Manager kan alla defekta drivrutiner på din dator hittas och ersättas. Ofta är det största problemet för användarna en uppgradering till Windows 10 eftersom deras maskinvara inte är kompatibel med det nya operativsystemet. OneSafe Driver Manager åtgärdar det problemet genom att hitta de rätta drivrutinerna och laddar ner den korrekta versionen för Windows 10.

Uppdatera dina drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner

OneSafe Driver Manager har en databas med mer än 1,2 miljoner drivrutiner. Vi uppdaterar och redigerar ständigt databasen för att se till att vi har de bästa uppdateringarna tillgängliga. Med OneSafe Driver Manager kommer du att få alla de senaste uppdateringarna av de senaste drivrutinerna för just ditt system.

Ta chansen att ge din dator ett nytt liv!

Hur det fungerar
Image 1
FULL SÖKNING

Programvaran fastställer modellen för all din kringutrustning

Image 2
VERIFIERING

av saknade, skadade eller föråldrade drivrutiner

Image 3
VERIFIERING

av saknade, skadade eller föråldrade drivrutiner

Image 1
LADDA NED

de senaste versionerna av kompatibla drivrutiner

Image 2
KOPIERA

den befintliga drivrutinen så att det är möjligt att återgå till den föregående versionen

Image 3
UPPDATERING

av alla dina drivrutiner slutfördes framgångsrikt

Säkerhetskopiera dina gamla drivrutiner

Säkerhetskopiera dina gamla drivrutiner

Om du uppgraderar ditt operativsystem kan OneSafe Driver Manager säkerhetskopiera alla drivrutiner på din bordsdator eller bärbara dator genom att komprimera dem till en zip-fil som är lätt att exportera och installera om. OneSafe Driver Managers säkerhetskopierings- och ominstallationsfunktioner kan spara dig timmar av sökning och installation av enskilda drivrutiner.

Planera dina analyser

Planera dina analyser

Konfigurera helt enkelt bara schemaläggaren att automatiskt köra en sökning vid uppstartning eller varje dag, vecka eller månad. OneSafe Driver Manager meddelar dig när nya drivrutinsuppdateringar är tillgängliga för ditt system så att du håller systemet uppdaterat.

Dra nytta av de ytterligare funktionerna hos OneSafe Driver Manager PRO!

Förbättrad uppstartningshastighet

Tar din dator en evighet att starta Windows? Uppstartnings- och avstängningstiden kan förbättras avsevärt genom att ta bort bara några få program från ”Start”-menyn. Med Starthanteraren går det lätt att identifiera och radera onödiga program. Med hjälp av Starthanteraren kan du snabbt identifiera de program du behöver vid uppstartning och enkelt radera de program som du inte behöver.

Fullständig avinstallation av program

När program avinstalleras med hjälp av Kontrollpanelen i Windows eller ett program med eget avinstallationsprogram lämnar de ofta kvar resterande filer. Du kan använda avinstallationsprogrammet för att rengöra och avinstallera program, tillägg och verktygsfält. Avinstallationsprogrammet upptäcker och raderar automatiskt alla återstående objekt. Undvik att datorn fylls av onödiga program. Rengör och avinstallera onödiga program, tillägg och verktygsfält med hjälp av denna funktion hos OneSafe Driver Manager Pro.

Radering av drivrutinscache

När du installerar en enhetsdrivrutin på datorn placeras filer ibland i en tillfällig katalog för drivrutinscache. När drivrutinen har installerats finns det ingen anledning att behålla cachefilerna. Cacherengöraren hittar och tar bort dessa onödiga drivrutinscachefiler för att hjälpa dig att hämta utrymme på hårddisken.

Kontinuerlig information

Håll dig uppdaterad om problemen som undergräver datorns prestanda. Systemmeddelanden informerar dig om installation och avinstallation av nya program, tillägg av program på startmenyn och installation av verktygsfält och tillägg. Systemmeddelanden gäller Starthanteraren och avinstallationsprogram, vilket underlättar radering av program som du inte vill ha kvar på din dator. Med hjälp av systemmeddelanden kan du hålla datorn problemfri och optimerad.

 •  
 • STANDARD
 • PRO
 • Snabb nerladdning av de senaste drivrutinerna
 • Omfattande databas med fler än 600 000 drivrutiner som uppdateras regelbundet
 • Omfattar alla typer av enheter: ljud, nätverk, skrivare, grafik och grafikkort, tangentbord och mus, webbkamera, kamera, Bluetooth och mycket mer ...
 • Säkerhetskopiering och återställning av din konfiguration
 • Automatisk identifiering och åtgärdande av dina drivrutinsproblem
 • PRO – Förbättrad uppstartningshastighet för datorn
 • PRO – Komplett avinstallation av oönskade program
 • PRO – Radering av drivrutinscache
 • PRO – Kontinuerlig information om datorns problem

Ta chansen att ge din dator ett nytt liv!

KOMPATIBEL MED
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5