Ett verktøy for alle driver-behovene dine: OneSafe Driver Manager er et profesjonelt driveradministratorverktøy som vil:
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Optimaliser enhetene dine

Optimaliser enhetene dine

Produsenter oppdaterer produktene kontinuerlig for å løse problemer eller forbedre ytelsen. Regelmessige skanninger av PC-en med OneSafe Driver Manager gjør at alle korrupte drivere på PC-en blir funnet og skiftet ut. Ofte er det største problemet for brukere å oppgradere til Windows 10, siden deres nye maskinvare ikke er kompatibel med det nye operativsystemet. OneSafe Driver Manager reparerer dette problemet ved å finne de riktige driverne og laste ned den korrekte versjonen for Windows 10.

Oppdater driverne

Oppdater driverne

OneSafe Driver Manager har en database med over 1,2 millioner drivere. Vi oppdaterer og oppdaterer kontinuerlig databasen for å sikre at vi har de beste oppdateringene tilgjengelig. Med OneSafe Driver Manager vil du hente alle de siste oppdateringene av de nyeste driverne for systemet ditt.

Grip denne sjansen til å gi PC-en en ny leieavtale på livet!

Slik fungerer det
Image 1
NEDLASTING

og installasjon av OneSafe Driver Manager

Image 2
FULL SKANNING

Programvaren bestemmer modellene til eksterne enheter

Image 3
VERIFIKASJON

av manglende, korrupte eller utdaterte drivere

Image 1
NEDLASTING

av de nyeste versjonene av kompatible drivere

Image 2
KOPI

av dine nåværende drivere slik at det er mulig å gå tilbake til den forrige versjonen

Image 3
OPPDATERING

av alle driverne

Ta sikkerhetskopi av gamle drivere

Ta sikkerhetskopi av gamle drivere

Hvis du oppgraderer operativsystemet, kan OneSafe Driver Manager sikkerhetskopiere alle driverne på PC-en eller den bærbare datamaskinen, ved å komprimere dem til en zip-fil som er enkel å eksportere og installere på nytt. OneSafe Driver Managers funksjoner for sikkerhetskopiering og installasjon på nytt sparer deg for timevis av søking og installering av individuelle enhetsdrivere.

Planlegg analysene

Planlegg analysene

Bare konfigurer planleggeren til å kjøre en skanning automatisk ved oppstart eller på daglig, ukentlig eller månedlig basis. OneSafe Driver Manager varsler deg når nye driveroppdateringer er tilgjengelige for systemet ditt slik at du alltid er oppdatert.

Dra nytte av de ekstra funksjonene til OneSafe Driver Manager PRO!

Forbedret oppstartshastighet

Bruker datamaskinen din en evighet på å åpne Windows? Oppstarts- og avslåingstider kan forbedres dramatisk når bare noen få programmer slettes fra «Start» -menyen. Oppstartsbehandling legger til rette for identifikasjon og sletting av unødvendige programmer. Ved å bruke oppstartsbehandling kan du raskt identifisere programmene du trenger ved oppstart og lett slette programmer du ikke trenger.

Fullstendig avinstallering av programmer

Når programmer avinstalleres ved hjelp av Windows Kontrollpanel eller et program integrert i avinstalleringsprogrammet, etterlater de seg ofte de resterende filene. Du kan bruke avinstalleringsprogrammet til å rense og avinstallere programmer, utvidelser og verktøylinjer. Avinstalleringsprogrammet oppdager og sletter alle resterende elementer automatisk. Unngå å bli sittende fast med programmer som roter til på datamaskinen din. Rens og avinstaller unødvendige programmer, utvidelser og verktøylinjer med denne OneSafe Driver Manager Pro-funksjonen.

Sletting av driverhurtigbuffere

Når du installerer en enhetsdriver på datamaskinen, plasseres filene enkelte ganger i en midlertidig mappe som heter «Hurtigbuffer for drivere». Etter at en driver er installert, er det ingen grunn til å ta vare på disse hurtigbufferfilene. Rengjøreren for hurtigbuffer finner og sletter disse unødvendige driverhurtigbufferfilene for å hjelpe deg med å få mer plass på harddisken.

Kontinuerlig informasjon

Hold deg oppdatert på problemene som undergraver PC-ens ytelse. Systemmeldinger informerer deg om installasjon og avinstallasjon av nye programmer, tillegging av programmer i startmenyen og installasjon av verktøylinjer og utvidelser. Systemmeldinger er relatert til oppstartsbehandling og avinstalleringsprogrammet, noe som gjør det lettere å slette programmer du ikke vil ha på systemet. Systemmeldingene lar deg holde datamaskinen ren og optimalisert.

 •  
 • STANDARD
 • PRO
 • Personlig diagnose av drivere avhengig av PC-modellen
 • Rask nedlasting av de nyeste driverne
 • Omfattende database på over 600 000 drivere regelmessig oppdatert
 • Dekker alle typer enheter: lyd og lyd, nettverk, skriver, grafikk og skjermkort, tastatur og mus, webkamera, kamera, bluetooth og mange flere ...
 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av konfigurasjonen
 • Automatisk gjenkjenning og løsing av driverproblemer
 • PRO - Forbedret oppstartshastighet på PC-en
 • PRO - Fullstendig avinstallering av uønskede programmer
 • PRO - Sletting av driverhurtigbufferene
 • PRO - Kontinuerlig informasjon om PC-ens problemer

Grip denne sjansen til å gi PC-en en ny leieavtale på livet!

KOMPATIBEL MED
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5