Eén programma voor alles wat met stuurprogramma’s te maken heeft: OneSafe Driver Manager is een professioneel programma voor het beheren van stuurprogramma’s waarmee u het volgende kunt doen:
Image 1
Een back-up maken van uw stuurprogramma’s en terugzetten en uw stuurprogramma’s bijwerken
Image 2
Verouderde stuurprogramma’s op uw computer opsporen en bijwerken
Image 3
Een back-up maken van uw stuurprogramma
Image 4
Snel een back-up maken van al uw stuurprogramma’s
Uw apparaten optimaliseren

Uw apparaten optimaliseren

Fabrikanten werken voortdurend hun producten bij om problemen op te lossen of de prestaties te verbeteren. Door uw pc regelmatig te scannen met OneSafe Driver Manager kunnen alle beschadigde stuurprogramma’s op uw pc worden gevonden en vervangen. Vaak is het grootste probleem waar gebruikers mee kampen het upgraden van hun systeem naar Windows 10, omdat hun nieuwe hardware niet compatibel is met hun nieuwe besturingssysteem. OneSafe Driver Manager lost dit probleem op door de juiste stuurprogramma’s te zoeken en de juiste versie voor Windows 10 te downloaden.

Uw stuurprogramma’s bijwerken

Uw stuurprogramma’s bijwerken

OneSafe Driver Manager heeft een database van meer dan 1,2 miljoen stuurprogramma's. We zijn voortdurend bezig met het bijwerken en bewerken van de database om u de beste updates te kunnen bieden. Met OneSafe Driver Manager bent u zeker van de meest recente updates van de nieuwste stuurprogramma’s voor uw systeem.

Grijp deze kans om uw pc nieuw leven in te blazen!

Hoe werkt het?
Image 1
DOWNLOADEN

En installeren van OneSafe Driver Manager

Image 2
VOLLEDIGE SCAN

De software identificeert de modellen van uw randapparaten

Image 3
CONTROLE

Op ontbrekende, beschadigde of verouderde stuurprogramma’s

Image 1
DOWNLOADEN

Van de meest recente versies van compatibele stuurprogramma’s

Image 2
KOPIËREN

Van uw huidige stuurprogramma zodat u kunt terugkeren naar de vorige versie

Image 3
BIJWERKEN

Van al uw stuurprogramma’s is geslaagd

Een back-up maken van uw oude stuurprogramma’s

Een back-up maken van uw oude stuurprogramma’s

Als u een upgrade van uw besturingssysteem uitvoert, kan OneSafe Driver Manager een back-up maken van alle stuurprogramma’s op uw pc of laptop door ze te comprimeren in een zipbestand, dat gemakkelijk te exporteren en opnieuw te installeren is. De back-up- en herinstallatiefuncties van OneSafe Driver Manager besparen u uren werk met het zoeken naar en installeren van stuurprogramma’s per apparaat.

Uw analyses plannen

Uw analyses plannen

U hoeft alleen maar de planner te configureren om automatisch een scan uit te voeren bij het opstarten of één keer per dag, week of maand. OneSafe Driver Manager laat u weten wanneer er nieuwe stuurprogramma’s beschikbaar zijn voor uw systeem, zodat het altijd up-to-date blijft.

Grijp deze kans om uw pc nieuw leven in te blazen!

Verbeterde opstartsnelheid

Duurt het opstarten van Windows op uw computer ellendig lang? De opstart- en afsluitsnelheid kan gevoelig worden verbeterd door gewoon enkele programma’s te verwijderen uit het "Start"-menu. Opstartmanager maakt het gemakkelijker om onnodige programma’s op te sporen en te verwijderen. Met Opstartmanager kunt u snel de programma’s identificeren die u nodig hebt bij het opstarten en eenvoudig onnodige programma’s verwijderen.

Complete verwijdering van programma’s

Wanneer u programma’s verwijdert via het Configuratiescherm van Windows of met een geïntegreerde toepassing in het verwijderprogramma, blijven er vaak bestanden achter. U kunt het verwijderprogramma gebruiken om programma’s, extensies en werkbalken op te ruimen en te verwijderen. Het verwijderprogramma spoort automatisch alle achtergebleven items op en verwijdert ze. Voorkom dat programma’s uw computer vervuilen. Met deze functie van OneSafe Driver Manager Pro kunt u onnodige programma’s, extensies en werkbalken opruimen en verwijderen.

Verwijdering van stuurprogramma-caches

Wanneer u een apparaatstuurprogramma op uw computer installeert, worden er soms bestanden geplaatst in een tijdelijke map die “stuurprogramma-cache” wordt genoemd. Nadat het stuurprogramma is geïnstalleerd, is er geen reden om deze cachebestanden te behouden. Het cache-opruimprogramma vindt en verwijdert deze onnodige stuurprogramma-cachebestanden om schijfruimte te winnen.

Voortdurende informatie

Blijf op de hoogte van problemen die nefast zijn voor de prestaties van uw pc. U ontvangt systeemberichten wanneer nieuwe programma’s zijn geïnstalleerd of verwijderd, programma’s aan het startmenu zijn toegevoegd en werkbalken of extensies zijn geïnstalleerd. Systeemberichten houden verband met de Opstartmanager en het verwijderprogramma, wat het gemakkelijker maakt om ongewenste programma’s van uw systeem te verwijderen. Dankzij de systeemberichten kunt u uw computer opgeruimd en in optimale staat houden.

 •  
 • STANDARD
 • PRO
 • Persoonlijke diagnose van stuurprogramma’s op basis van het model van uw pc
 • Snelle download van de meest recente stuurprogramma’s
 • Uitgebreide database van ruim 600.000 stuurprogramma’s die regelmatig wordt bijgewerkt
 • Voor alle soorten apparaten: audio- en geluidsapparaten, netwerkapparaten, printers, grafische en videokaarten, toetsenborden en muizen, webcams, camera’s, bluetooth-apparaten en nog veel meer...
 • Back-up en herstel van uw configuratie
 • Automatische herkenning en oplossing van problemen met stuurprogramma’s
 • PRO - Verbeterde opstartsnelheid van uw pc
 • PRO - Volledige verwijdering van ongewenste programma’s
 • PRO - Verwijdering van uw stuurprogramma-cachebestanden
 • PRO - Voortdurende informatie over pc-problemen

Grijp deze kans om uw pc nieuw leven in te blazen!

COMPATIBEL MET
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5