Yksi työkalu kaikille ajuritarpeillesi: OneSafe Driver Manager on ammattimainen ajurinhallintatyökalu, joka tarjoaa seuraavat toiminnot:
Image 1
Varmuuskopioi, palauta ja päivitä ajurisi
Image 2
Löydä ja päivitä tietokoneesi vanhentuneet ajurit
Image 3
Varmuuskopioi ajurisi
Image 4
Varmuuskopioi nopeasti kaikki ajurisi
Optimoi laitteesi

Optimoi laitteesi

Valmistajat päivittävät ajureitaan jatkuvasti ongelmien korjaamiseksi tai toiminnan parantamiseksi. Tietokoneesi säännöllisillä OneSafe Driver Manager -skannauksilla voit löytää ja korvata kaikki vaurioituneet ajurit. Usein käyttäjien suurin ongelma on Windows 10 -päivitys, sillä nykyinen laitteisto ei ole yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmän kanssa. OneSafe Driver Manager korjaa ongelman etsimällä oikeat ajurit ja lataamalla oikean Windows 10 -version.

Päivitä ajurisi

Päivitä ajurisi

OneSafe Driver Managerissa on yli 1,2 miljoonan ajurin tietokanta. Päivitämme ja muokkaamme tietokantaamme jatkuvasti sen varmistamiseksi, että meillä on parhaat mahdolliset päivitykset. OneSafe Driver Managerilla saat uusimmat päivitykset käyttöjärjestelmäsi uusimpiin ajureihin.

Tartu tähän tilaisuuteen antaa PC:llesi uusi elämä!

Image 1
LATAA

Ja asenna OneSafe Driver Manager

Image 2
TÄYSI SKANNAUS

Ohjelmisto määrittää oheislaitteidesi mallit

Image 3
TARKISTUS

Puuttuvien, viallisten tai vanhentuneiden ajurien varalta

Image 1
LATAA

Uusimmat yhteensopivat ajuriversiot

Image 2
KOPIOI

Nykyinen ajurisi, jotta voit palata aiempaan versioon

Image 3
PÄIVITÄ

Kaikki ajurisi onnistuneesti

Vanhojen ajurien varmuuskopiointi

Vanhojen ajurien varmuuskopiointi

Jos päivität käyttöjärjestelmäsi, OneSafe Driver Manager voi tehdä kaikista ajureistasi varmuuskopion PC:llesi tai kannettavallesi pakkaamalla ne zip-tiedostoksi, joka on helppo viedä ja asentaa uudelleen. OneSafe Driver Managerin varmuuskopiointi- ja uudelleenasennustoiminnot säästävät tunteja yksittäisten laiteajurien etsimiseen ja asennukseen kuluvasta ajasta.

Suunnittele analyysisi

Suunnittele analyysisi

Määritä ajoitettu toiminto suorittamaan automaattinen skannaus käynnistyksen yhteydessä tai päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. OneSafe Driver Manager kertoo, milloin uusia ajuripäivityksiä on saatavilla järjestelmääsi, joten pysyt aina ajan tasalla.

Hyödynnä OneSafe Driver Manager PRO -version lisätoiminnot!

Parannettu käynnistymisnopeus

Kestääkö tietokoneellasi ikuisuuksia käynnistää Windows? Käynnistys- ja sammutusajat voivat parantua huomattavasti jo poistamalla muutama ohjelma käynnistysvalikosta. Käynnistyksenhallinta helpottaa tarpeettomien ohjelmien tunnistusta ja poistamista. Kun käytät Käynnistyksenhallintaa, voit tunnistaa nopeasti käynnistyksen yhteydessä tarvitsemasi ohjelmat ja poistaa helposti ohjelmat, joita et tarvitse.

Ohjelmien täysi asennuksen poisto

Windowsin Ohjauspaneelilla tai asennuksen poisto-ohjelmaan integroidulla sovelluksella poistetuista ohjelmista jää usein ylimääräisiä tiedostoja. Asennuksen poisto-ohjelmalla voit puhdistaa ja poistaa ohjelmien, laajennusten ja työkalupalkkien asennuksen. Asennuksen poisto-ohjelma havaitsee ja poistaa automaattisesti kaikki jäljelle jääneet kohteet. Älä anna turhien ohjelmien tukkia konettasi. Puhdista ja poista tarpeettomat ohjelmat, laajennukset ja työkalupalkit tällä OneSafe Driver Manager Pro -toiminnolla.

Ajurivälimuistien poistaminen

Kun asennat laiteajurin tietokoneeseesi, tiedostot sijoitetaan joskus tilapäiseen hakemistoon, jota sanotaan ajurin välimuistiksi. Kun ajuri on asennettu onnistuneesti, näitä välimuistitiedostoja ei enää tarvita. Välimuistin puhdistusohjelma etsii ja poistaa nämä tarpeettomat ajurivälimuistitiedostot ja auttaa saamaan lisää tilaa kovalevylläsi.

Ajantasaista tietoa

Pysy aina ajan tasalla PC:si toimintakykyä heikentävistä ongelmista. Järjestelmäviestit kertovat uusien ohjelmien asennuksista ja asennuksen poistoista, ohjelmien lisäämisestä käynnistysvalikkoon sekä työkalupalkkien ja laajennusten asennuksesta. Käynnistyksenhallintaan ja ohjelmien asennuksen poistoon liittyvien järjestelmäviestien avulla on helpompi poistaa sellaiset ohjelmat, joita et enää halua järjestelmääsi. Järjestelmäviestien avulla voit pitää tietokoneesi puhtaana ja optimoituna.

 •  
 • STANDARD
 • PRO
 • Yksilöity ajurien diagnosointi PC:si mallin mukaan
 • Uusimpien ajurien pikalataus
 • Yli 600 000 ajurin laaja tietokanta, jota päivitetään säännöllisesti
 • Kattaa kaikentyyppiset ajurit: ääni, verkko, tulostus, grafiikka- ja videokortti, näppäimistö ja hiiri, verkkokamera, kamera, bluetooth ja paljon muuta...
 • Konfigurointisi varmuuskopiointi ja palautus
 • Ajuriongelmien automaattinen tunnistaminen ja ratkaisu
 • PRO – Parannettu PC:si käynnistysnopeus
 • PRO – Täysi ei-toivottujen ohjelmien asennuksen poisto
 • PRO – Ajurivälimuistin tyhjennys
 • PRO – Ajantasaista tietoa PC:si ongelmista

Tartu tähän tilaisuuteen antaa PC:llesi uusi elämä!

YHTEENSOPIVA
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5