Et redskab til alle dine driverbehov:
OneSafe Driver Manager er et professionelt driverstyringsredskab, der vil:
Image 1
Sikkerhedskopiér, gendan og opdatér dine drivere
Image 2
Identificér og opdatér de forældede drivere på din computer
Image 3
Sikkerhedskopiér din driver
Image 4
Hurtig sikkerhedskopiering af alle dine drivere
Optimér dine enheder

Optimér dine enheder

Producenter opdaterer konstant deres produkter for at rette problemer eller forbedre ydeevnen. Regelmæssige scanninger af din pc med OneSafe Driver Manager gør det muligt at finde og erstatte alle de ødelagte drivere på din pc. Oftest er brugernes største problem opgraderingen til Windows 10, da deres nye hardware ikke er kompatibel med deres nye operativsystem. OneSafe Driver Manager udbedrer dette problem ved at finde de korrekte drivere og hente den korrekte version af Windows 10.

Opdatér dine drivere

Opdatér dine drivere

OneSafe Driver Manager har en database med mere end 1,2 millioner drivere. Vi opdaterer og redigerer hele tiden databasen for at sikre, at vi har de bedste, tilgængelige opdateringer. Med OneSafe Driver Manager bevarer du de seneste opdateringer af de sidste nye drivere til dit system.

Grib denne chance for at give din pc nyt liv!

Image 1
HENT

og installér OneSafe Driver Manager

Image 2
FULD SCANNING

softwaren afgør modellerne af dine perifere enheder

Image 3
VERIFIKATION

af manglende, ødelagte eller forældede drivere

Image 1
HENT

de seneste versioner af kompatible drivere

Image 2
KOPIÉR

din aktuelle driver, så de er muligt at vende tilbage til den forrige version

Image 3
OPDATÉR

alle dine drivere er gennemført korrekt

Sikkerhedskopiering af dine gamle drivere

Sikkerhedskopiering af dine gamle drivere

Hvis du opgraderer dit operativsystem, kan OneSafe Driver Manager sikkerhedskopiere alle driverne på din pc eller bærbare computer ved at komprimere dem til en zip-fil, der er nem at eksportere og geninstallere. OneSafe Driver Managers funktioner til sikkerhedskopiering og geninstallation sparer dig timevis med søgning og installation af individuelle enhedsdrivere.

Planlæg dine analyser

Planlæg dine analyser

Konfigurér planlægningen til automatisk at køre en scanning ved opstart eller på daglig, ugentlig eller månedlig basis. OneSafe Driver Manager lader dig vide, hvornår nye driveropdateringer er tilgængelige til dit system, så du altid er opdateret.

Drag fordel af de yderligere funktioner i OneSafe Driver Manager PRO!

Forbedret opstartshastighed

Tager det evigheder for din computer at åbne? Opstarts- og nedlukningstider kan forbedres drastisk, når man blot sletter et par enkelte programmer fra ”startmenuen”. Startadministrationen gør det nemmere at identificere og slette unødvendige programmer. Ved at anvende startadministrationen kan du hurtigt identificere de programmer, du har brug for ved opstart, og nemt slette programmer, du ikke har brug for.

Fuldstændig afinstallation af programmer

Når du afinstallerer programmer med Windows-kontrolpanelet eller et program, der er integreret i afinstallationsprogrammet, efterlades der ofte filer på computeren. Du kan bruge afinstallationsprogrammet til at fjerne og afinstallere programmer, udvidelser og værktøjslinjer. Afinstallationsprogrammet finder og sletter automatisk alle de resterende dele. Undgå at hænge på programmer, der gør din computer langsommere. Ryd op i og afinstaller de unødvendige programmer, udvidelser og værktøjslinjer med denne OneSafe Driver Manager Pro-funktion.

Sletning af drivercacher

Når du installerer en enhedsdriver på computeren, lægges der sommetider filer i en midlertidig mappe, der kaldes ”drivercachen”. Når driveren er blevet installeret, er der ingen grund til at beholde disse cachefiler. Bufferrydderen finder og sletter disse unødvendige drivercache-filer for at hjælpe dig med at opnå plads på din harddisk.

Fortløbende oplysninger

Hold dig opdateret omkring de problemer, der underminerer din pc’s ydelse. Systemmeddelelser giver dig besked om installation og afinstallation af nye programmer, tilføjelse af programmer i startmenuen og installation af værktøjslinjer og udvidelser. Systemmeddelelser er relateret til startadministrationen og afinstallation af program, der gør det nemmere at slette programmer, du ikke vil have i systemet. Systemmeddelelser gør det muligt for dig at holde din computer ren og optimeret.

 •  
 • STANDARD
 • PRO
 • Brugerdefineret diagnose af drivere afhængigt af den pc-model
 • Hurtigt download af de nyeste drivere
 • Stor database med mere end 600.000 drivere, der regelmæssigt opdateres
 • Dækker alle typer enheder: lyd, netværk, printer, grafik- og videokort, tastatur og mus, webcam, kamera, bluetooth og mange flere ...
 • Sikkerhedskopi og gendannelse af din konfiguration
 • Automatisk sporing og løsning af driverproblemer
 • PRO - Forbedret opstartshastighed for pc’en
 • PRO - Fuld afinstallation af uønskede programmer
 • PRO - Sletning af dine drivercacher
 • PRO - Fortløbende oplysninger om dine pc-problemer

Grib denne chance for at give din pc nyt liv!

KOMPATIBEL MED
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5